• en
Houten garage Voorlezen | The Kids Company Auto peuteropvang

Peuteropvang bij The Kids Company

Op onze vestigingen in Waalre en Breda verzorgen wij op woensdag en vrijdag exclusieve peuteropvang. Dit is bedoeld voor ouders die voorheen gebruikmaakten van of ter vervanging van de peuterspeelzaal. Deze exclusieve peuteropvang is opvang voor minimaal 5 uur per week, voor kinderen vanaf 2 jaar en 3 maanden tot 4 jaar.

Door het spelen bij de peuteropvang krijgt uw kind de kans om zijn of haar wereld te verruimen en nieuwe ervaringen op te doen. De “thuiswereld” wordt hiermee aanzienlijk uitgebreid en het is ook een goede voorbereiding op de basisschool. Uw kind leert spelenderwijs hoe het is om in een groep te functioneren en het leert om samen te spelen en te delen.

Activiteiten op de peuteropvang

Tijdens de peuteropvang worden er speciaal op de leeftijd afgestemde activiteiten aangeboden aan de kinderen. Ook wordt er aandacht geschonken aan verschillende ontwikkelingsgebieden zoals de taal- en sociaal-emotionele ontwikkeling. Kinderen leren o.a. het goed vasthouden van een potlood, het benoemen van kleuren, knippen, plakken, lichamelijke oefeningen en zindelijk te worden. De dagdelen verlopen altijd in een vaste structuur. In de ochtend vindt de peuteropvang plaats van 9.00-11.30 uur en in de middag van 13.30-16.00 uur.

Tijdens deze exclusieve peuteropvang wordt er fruit gegeten en vers fruitwater gedronken, er wordt geen lunch of warme maaltijd aangeboden. Deze exclusieve peuteropvang wordt 40 weken per jaar aangeboden en vindt plaats buiten de schoolvakanties.

Indien u er recht op heeft, kunt u kinderopvangtoeslag aanvragen via de belastingdienst.

Wilt u uw kind aanmelden voor peuteropvang?

Bel 040- 25 747 52 voor een persoonlijke kennismaking

Nieuwsgierig?

Maak kennis met ons pedagogisch beleid