• en
Wennen | The Kids Company DSC_0673 DSC_5311

Wennen op onze kinderopvang

The Kids Company biedt uw kind de mogelijkheid om één dagdeel voor aanvang van de kinderopvang te wennen en uzelf vertrouwd te maken met de nieuwe omgeving. Ieder kind moet wennen aan alle prikkels en indrukken die een andere omgeving met zich meebrengt.

Warm welkom en wennen

Samen met uw kindje bent u van harte welkom om te komen wennen op uw eigen groep. Het groepshoofd ontvangt u en laat u kennismaken met de groepsruimte, de vaste pedagogisch medewerkers en de andere kinderen. Wij adviseren om het wendagdeel af te spreken op een dag dat uw kind ook daadwerkelijk gaat komen. Het wenmoment gebeurt vaak in combinatie met het intakegesprek.

Intake

Het intakegesprek vindt meestal plaats een aantal weken voor de eerste dag van uw kind op ons kinderdagverblijf. Tijdens dit gesprek nemen wij samen met u een aantal praktische zaken door, maar vragen ook naar de gewoontes, bijzonderheden en persoonlijke wensen van u en uw kind.

Vertrouwde gezichten

Open, warme en vriendelijke medewerkers die rust uitstralen vinden wij heel belangrijk. Ook hechten wij veel waarde aan vaste medewerkers, zodat uw kindje vertrouwd raakt met een beperkt aantal gezichten op zijn of haar groep.

Nieuwsgierig?

Maak kennis met ons pedagogisch beleid