• en
DSC_8695 DSC_0863 KTO

Kwaliteit

Binnen The Kids Company heeft kwaliteit continu onze aandacht. Uiteraard voldoen we aan alle wettelijke eisen, doen we een stapje meer en overtreffen we graag uw persoonlijke verwachtingen. Periodiek vindt er een klanttevredenheidsonderzoek op onze kinderdagverblijven plaats.

Kwaliteitscertificaten

Naast onze interne kwaliteitsprocedures is The Kids Company ook in het bezit van meerdere, toonaangevende kwaliteitscertificaten in de kinderopvang.

In 2015 heeft The Kids Company als eerste kinderopvang in Brabant voor onze vestiging in Eindhoven het kwaliteitsmerk Groene Kinderopvang behaald. Dit betekent dat wij als professionals in de kinderopvang de relatie kind en natuur erg belangrijk vinden en actief stimuleren.

In het voorjaar van 2017 hebben wij als eerste kinderopvang in Brabant het OKÉ vignet voor “Gezonde Voeding” in de kinderopvang behaald. Dit houdt in dat wij verse producten, zoals vers brood, verse groente en vers fruit aanbieden en de kinderen (fruit)water en thee krijgen aangeboden. Ook is ons tussendoor-en traktatiebeleid gezond en niet suikerhoudend.

Sinds eind 2017 is er op alle vestigingen van The Kids Company een gecertificeerde coach “Gezonde Kinderopvang” aanwezig. Elk kind verdient een gezonde start. Gezonde Kinderopvang is met resultaat samen werken aan gezond opgroeien. Onze gecertificeerde coaches zijn pedagogisch medewerkers en het aanspreekpunt voor een gezonde leefstijl binnen de organisatie, waarin het voorbeeld wordt gegeven voor een gezonde, actieve en veilige omgeving.

Wilt u overtuigd worden van onze kwaliteiten?

Bel 040-25 747 52 voor een persoonlijke kennismaking.

                    

Nieuwsgierig?

Maak kennis met ons pedagogisch beleid