foto Laura voordeur tkc foto Laura voordeur tkc Aanmelden The Kids Company

Oudercontact momenten

Bij The Kids Company hechten wij veel belang aan een goed oudercontact, bieden wij een vijfsterrenservice en ontzorgen wij u graag. Wij informeren u dagelijks mondeling en ook regelmatig schriftelijk hoe het gaat met uw baby, dreumes, peuter of schoolgaande kind en vernemen graag eventuele bijzonderheden en persoonlijke wensen van u. We nemen daar graag de tijd voor. Door heel bewust aandacht te schenken aan het uitwisselen van informatie tijdens ons oudercontact, bouwen we een goede relatie op en leggen we samen de basis voor een goede ontwikkeling van uw kind.

Warme overdracht

We hebben een luisterend oor, staan open voor vragen en vinden het belangrijk dat u laat weten wat voor u prettig is. Aan het begin van de dag stellen we vragen. Aan het einde van de dag vertellen we altijd hoe het ging en wat uw kind heeft beleefd op onze kinderopvang. Hoe beter geïnformeerd, hoe beter we kunnen zorgen.

Momenten van oudercontact

We spreken elkaar natuurlijk tijdens het brengen en halen. We schrijven regelmatig de overdrachtsschriftjes en sturen belevingsfoto’s van uw kind via een besloten WhatsApp groep, die ook voor korte berichtjes is bestemd. Daarnaast zijn er informele settings om bij te praten, zoals de thema avonden of het zomer-en winterevent. Als we elkaar iets uitvoeriger willen spreken, dan maken we graag op een rustig moment een persoonlijke afspraak.

Nieuwsgierig?

Maak kennis met ons pedagogisch beleid