• en
Overdracht | The Kids Company Oudercontact | The Kids Company Nieuwsbrief

Oudercontact momenten

Binnen onze kinderdagverblijven hechten wij veel belang aan een goed oudercontact. Wij informeren u graag dagelijks mondeling en regelmatig schriftelijk hoe het gaat met uw baby, dreumes, peuter of BSO kind, en horen ook graag eventuele bijzonderheden en wensen van u. We nemen daar graag de tijd voor. Door heel bewust aandacht te schenken aan het uitwisselen van informatie tijdens ons oudercontact, bouwen we een goede relatie op en leggen we samen de basis voor een goede ontwikkeling van uw kind.

Warme overdracht

We hebben een luisterend oor, staan open voor vragen en vinden het belangrijk dat u laat weten wat voor u prettig is. We vertellen aan het einde van de dag altijd hoe het ging en wat uw kind heeft beleefd op onze kinderopvang. Aan het begin van de dag stellen we vragen. Hoe beter geïnformeerd, hoe beter we kunnen zorgen.

Momenten van oudercontact

We spreken elkaar natuurlijk tijdens het brengen en halen. We schrijven regelmatig de overdrachtsschriftjes. Daarnaast zijn er informele settings om bij te praten, zoals thema avonden of de nieuwjaarsreceptie. Als we elkaar iets uitvoeriger willen spreken, dan maken we op een rustig moment graag een persoonlijke afspraak.

Nieuwsgierig?

Maak kennis met ons pedagogisch beleid