0753 0753 0753

Onze Professionals

Onze liefdevolle en betrokken professionals hebben een natuurlijke behoefte om uw baby, dreumes, peuter of schoolgaande kind persoonlijk te leren kennen en een optimale bijdrage te leveren aan zijn of haar ontwikkeling. Ze hebben altijd een luisterend oor. Voor uw kind, maar ook voor u. Ze zijn allen goed opgeleid, gediplomeerd en beschikken over een grote hoeveelheid pedagogische kennis en ervaring die ze graag met u delen.

Vaste, vertrouwde gezichten

Elke groep op ons kinderdagverblijf heeft meerdere vaste pedagogische professionals die ondersteund worden door flexibele, ervaren en gediplomeerde collega’s. The Kids Company werkt uitsluitend met vaste, gediplomeerde pedagogische professionals en niet met ZZP’ers, stagiaires of vakantie-en uitzendkrachten. Ook tijdens vakanties zorgen wij ervoor dat er altijd een vaste pedagogische professional op de groep aanwezig is. Zo zorgen wij voor continuïteit in opvang .

Alle aandacht voor uw kind

Bijzonder aan kinderopvang van The Kids Company is dat onze pedagogische professionals ècht al hun tijd besteden aan de kinderen. Zo kunnen zij zich volledig op de kinderen richten. Dit kan omdat wij werken met een professioneel schoonmaakteam dat dagelijks onze locatie schoonhoudt, de boodschappen die bezorgd worden, de bakker die dagelijks langs komt, onze eigen klusjes- en tuinman en de aanwezigheid van o.a. een vaatwasser, wasmachine en wasdroger. Daarnaast worden administratieve taken uit handen genomen door de leidinggevenden op ons kinderdagverblijf en vanuit ons kantoor.

Pedagogische kennis

Al onze collega’s zijn gediplomeerd en hebben een pedagogische opleiding, variërend van MBO, HBO en universitair niveau.  Onze professionals worden voortdurend bijgeschoold om hun pedagogische kennis te verdiepen en blijven zich ontwikkelen. Deskundigheidsbevordering van alle collega’s wordt regelmatig gestimuleerd door het aanbieden van diverse thema avonden, cursussen en opleidingen.

Nieuwsgierig?

Maak kennis met ons pedagogisch beleid