• en
Buiten spelen | The Kids Company

Medewerkers van The Kids Company

Onze liefdevolle, betrokken en professionele medewerkers hebben een natuurlijke behoefte om uw baby, dreumes, peuter of BSO kind persoonlijk te leren kennen en een optimale bijdrage te leveren aan zijn of haar ontwikkeling. Ze hebben altijd een luisterend oor. Voor uw kind, maar ook voor u. Ze zijn allen goed opgeleid, gediplomeerd en beschikken over een grote hoeveelheid pedagogische kennis en ervaring die ze graag met u delen.

Pedagogisch medewerkers

Al onze collega’s zijn gediplomeerd en hebben een pedagogische opleiding, variërend van MBO, HBO en universitair niveau.  Onze professionals worden voortdurend bijgeschoold om hun pedagogische kennis te verdiepen en blijven zich ontwikkelen. Deskundigheidsbevordering van alle collega’s wordt regelmatig gestimuleerd door het aanbieden van diverse thema avonden, cursussen en opleidingen.

Vaste, vertrouwde gezichten

Elke groep op elke vestiging van onze kinderdagverblijven heeft een aantal vaste pedagogische medewerkers die ondersteund worden door flexibele, ervaren en gediplomeerde collega’s. The Kids Company werkt uitsluitend met gediplomeerde pedagogische medewerkers en niet met stagiaires of uitzendkrachten. Tijdens vakantie of afwezigheid vanwege verlof of ziekte van de vaste pedagogische medewerkers op de groep, worden collega’s extra ingezet.

Alle aandacht voor uw kind

Bijzonder aan kinderopvang op The Kids Company is dat onze pedagogisch medewerkers echt al hun tijd besteden aan de kinderen. Zo kunnen de pedagogisch medewerkers zich volledig op de kinderen richten. Dit kan omdat wij werken met een vast schoonmaakteam dat dagelijks onze locaties schoonhoudt, de boodschappen die bezorgd worden, de bakker die dagelijks langs komt, de klusjes- en tuinman die wekelijks aanwezig zijn en de aanwezigheid van o.a. een vaatwasser, wasmachine en wasdroger. Daarnaast worden administratieve taken uit handen genomen door de leidinggevenden op onze kinderdagverblijven en vanuit ons hoofdkantoor.

Nieuwsgierig?

Maak kennis met ons pedagogisch beleid