• en
Groene Kinderopvang | The Kids Company Schommelen bij The Kids Company Boomhut | The Kids Company

Over The Kids Company

Wie zijn wij? 

The Kids Company is een particuliere, professionele en flexibele organisatie die hoogwaardige kinderopvang biedt. In 1996 zijn wij gestart met ons eerste kinderdagverblijf in Eindhoven en hebben sindsdien veel kennis en expertise van ontwikkelingen in de kinderopvang opgebouwd.

Onze ambitie

The Kids Company biedt kinderopvang en BSO in een professionele, warme en huiselijke omgeving. Hierdoor kunnen kinderen zich veilig en geborgen voelen en zich optimaal ontwikkelen en opgroeien tot kinderen die onbevangen en zelfverzekerd het leven tegemoet treden. Samen met onze professionals willen wij op onze kinderdagverblijven met u de basis leggen. Dat is onze toegevoegde waarde en ambitie!

Continu in ontwikkeling

In 1996 opende The Kids Company haar eerste vestiging in Eindhoven, 5 jaar later in Breda en in 2009 de vestiging in Waalre. Wij blijven ontwikkelen in mensen en materiaal en binnen ons vakgebied.

Toegewijde medewerkers

Onze toegewijde pedagogisch medewerkers zorgen ervoor dat het op onze kinderopvang “Nét zo fijn is als thuis!” Betrokkenheid is daarbij essentieel. Wij hechten daarom veel belang aan persoonlijke en professionele ontwikkeling, middels cursussen en doorgroei in verantwoordelijkheid en functie.

Meer weten over The Kids Company?

Wij nodigen u graag uit voor een persoonlijke kennismaking!

Nieuwsgierig?

Maak kennis met ons pedagogisch beleid