• en
Boomhut | The Kids Company

Over The Kids Company

Wie zijn wij? 

The Kids Company is een professionele en flexibele organisatie die hoogwaardige kinderopvang biedt in Waalre en Breda sinds 1996. The Kids Company heeft zich aangesloten bij KidsFoundation, het moederbedrijf van verschillende toonaangevende kinderopvangorganisaties.

The Kids Company, een waardevolle aanvulling

Algemeen directeur Jeanine Lemmens: “We zijn blij dat we de kinderen, ouders en onze nieuwe collega’s hebben kunnen verwelkomen. De locatie van The Kids Company in Breda sluit mooi aan bij de locaties van BelleFleur en Smallsteps, en de locatie in Waalre geeft ons een prachtige stap in de regio Eindhoven. We vinden het fijn dat we ons aanbod aan ouders en kinderen op deze manier kunnen verbreden.”

KidsFoundation; voor kinderen, ouders en opvangorganisaties

Om de kinderopvang naar een hoger plan te tillen, bundelt KidsFoundation haar krachten met onder andere universiteiten en ouders. Wat vinden ouders belangrijk? Wat zijn de recente wetenschappelijke ontwikkelingen? En hoe vertaal je dat naar een helder pedagogisch beleid dat de ontwikkeling van kinderen centraal stelt en stimuleert? Door zich dat continu af te vragen en te blijven onderzoeken, wil KidsFoundation de best gewaardeerde kinderopvang van Nederland bieden, die ook betaalbaar blijft. Zo kunnen kinderen op een gezonde en veilige manier steeds weer nieuwe stapjes zetten, groeien en hun talenten ontdekken.

Onze ambitie

The Kids Company biedt kinderopvang en BSO in een professionele, warme en huiselijke omgeving. Hierdoor kunnen kinderen zich veilig en geborgen voelen en zich optimaal ontwikkelen en opgroeien tot kinderen die onbevangen en zelfverzekerd het leven tegemoet treden. Samen met onze professionals willen wij op onze kinderdagverblijven met u de basis leggen. Dat is onze toegevoegde waarde en ambitie!

Toegewijde medewerkers

Onze toegewijde pedagogisch medewerkers zorgen ervoor dat het op onze kinderopvang “Nét zo fijn is als thuis!” Betrokkenheid is daarbij essentieel. Wij hechten daarom veel belang aan persoonlijke en professionele ontwikkeling, middels cursussen en doorgroei in verantwoordelijkheid en functie.

Meer weten over The Kids Company?

Wij nodigen u graag uit voor een persoonlijke kennismaking!

Nieuwsgierig?

Maak kennis met ons pedagogisch beleid