IMG_0933 IMG_0933 IMG_0933

Over The Kids Company

Wie zijn wij? 

The Kids Company is een particuliere, professionele en flexibele organisatie die hoogwaardige kinderopvang biedt. Met bijna 25 jaar ervaring hebben wij veel kennis en expertise in de kinderopvang opgebouwd.

Beleving

Kinderopvang bij ons is een beleving. Ouders en kind zijn eerst en vooral mensen. Pas als je weet wat hun wensen en behoeftes zijn, kun je een optimale zorg en dienstverlening bieden. Kinderopvang is meer dan alleen zorgen voor en daarom staan ouders en kind altijd centraal!

Onze ambitie

The Kids Company biedt kinderopvang en BSO in een professionele, warme en huiselijke omgeving. Hierdoor kunnen kinderen zich veilig en geborgen voelen en zich optimaal ontwikkelen en opgroeien tot kinderen die onbevangen en zelfverzekerd het leven tegemoet treden. Samen met onze professionals willen wij op ons kinderdagverblijf met u de basis leggen. Dat is onze toegevoegde waarde en ambitie!

Continu in ontwikkeling

Kinderopvang is continu in ontwikkeling, zowel inhoudelijk als organisatorisch. Als organisatie stellen wij ons voortdurend op de hoogte van wat er speelt met betrekking tot mogelijke veranderingen en gestelde eisen in ons vakgebied. Wij blijven ons ontwikkelen en investeren graag in mensen en materiaal.

Hoge betrokkenheid

Onze toegewijde, pedagogische professionals zorgen steeds weer voor een “Nét zo fijn als thuis!” beleving. Betrokkenheid is daarbij essentieel, waarbij u kunt rekenen op veel persoonlijke aandacht voor kinderen en ouders. Onze professionals zijn ervaren en in vaste dienst, waardoor zij zorgen voor continuïteit in opvang.

Interesse?

Wij nodigen u graag uit voor een persoonlijke kennismaking!

Nieuwsgierig?

Maak kennis met ons pedagogisch beleid