Communicatie met ouders | The Kids Company Nieuws voor ouders

Nieuwspagina

Sinterklaasviering

A.s. woensdag 5 december bezoekt Sinterklaas met zijn Pieten onze vestigingen!

Kerstviering

Op maandag 24 december vieren wij Kerst op onze vestigingen. Onze activiteiten zijn die dag in thema kerst en ook verzorgen we die dag een feestelijke lunch voor de kinderen.

Kerstvakantieprogramma BSO

Tijdens de kerstvakantie van 24 december 2018 tot en met 4 januari 2019 heeft de BSO weer een aantrekkelijk en uitdagend vakantieprogramma samengesteld. Voor meer info en aanmelden kunt u bij de BSO terecht!

Kinderopvangtoeslag 2019

Goed nieuws! Ook in 2019 wordt extra geïnvesteerd in kinderopvang, waardoor de kinderopvangtoeslag omhoog gaat en kinderopvang voor werkende ouders extra aantrekkelijk wordt! Wist u dat ook bij 2e en volgend kind de teruggave aanzienlijk meer is dan bij het 1e kind? Zie ook www.toeslagen.nl

Gezonde Voeding

Als eerste kinderopvang in Brabant hebben wij ons certificaat “Gezonde Voeding” behaald! We zijn trots op ons voedingsbeleid!

Groene Kinderopvang

Sinds een aantal jaren zijn wij de trotse bezitter van het certificaat Groene Kinderopvang! Dit betekent dat wij als professionals in de kinderopvang de relatie kind en natuur erg belangrijk vinden en actief stimuleren.

HKZ ISO-9001

Sinds 2007 zijn wij een HKZ ISO-9001 kwaliteitsgecertificeerde kinderopvang. We bereiden ons voor op de nieuwe norm van het internationale ISO-9001 kwaliteitsmerk dat in 2018 van kracht zal zijn!

Bijzondere dagen 2018

The Kids Company is geopend van maandag t/m vrijdag van 07.00 – 19.00 uur gedurende 52 weken per jaar. In 2018 zijn wij tijdens de feestdagen gesloten op 2 april, 27 april, 10 mei, 21 mei, 25 en 26 december.

Algemene Voorwaarden

Onze algemene voorwaarden vindt u hier.

Nieuwsgierig?

Maak kennis met ons pedagogisch beleid