• en
Communicatie met ouders | The Kids Company Nieuws voor ouders

Nieuwspagina

Themaweek

In de week van 17 tot en met 21 juni a.s. vindt op alle vestigingen onze jaarlijkse Themaweek plaats! Het thema dit jaar is ‘De Boerderij’.

Opa en Oma Week

In de week van 24 tot en met 28 juni is onze jaarlijkse Opa en Oma Week! Komt u ook uw kleinkind(eren) bij ons bezoeken?

Modderdag

Op 28 juni tijdens Modderdag laten wij kinderen ontdekken wat modder is, hoe je ermee kunt spelen en wat de verbinding met de aarde voor hen betekent.

Kinderopvangtoeslag 2019

Goed nieuws! Ook in 2019 wordt extra geïnvesteerd in kinderopvang, waardoor de kinderopvangtoeslag omhoog gaat en kinderopvang voor werkende ouders extra aantrekkelijk wordt! Wist u dat ook bij 2e en volgend kind de teruggave aanzienlijk meer is dan bij het 1e kind? Zie ook www.toeslagen.nl

Bijzondere dagen 2019

The Kids Company is geopend van maandag t/m vrijdag van 07.00 – 19.00 uur gedurende 52 weken per jaar. In 2019 zijn wij tijdens de feestdagen gesloten op 1 januari, 22 april, 30 mei, 10 juni, 25 en 26 december.

Gezonde Voeding

Als eerste kinderopvang in Brabant hebben wij ons OKÉ vignet voor “Gezonde Voeding” behaald! Dit houdt in dat wij verse producten, zoals vers brood, verse groente en vers fruit aanbieden en de kinderen (fruit)water en thee krijgen aangeboden. Ook is ons tussendoor- en traktatiebeleid gezond en niet suikerhoudend.

Groene Kinderopvang

Sinds een aantal jaren zijn wij de trotse bezitter van het certificaat Groene Kinderopvang! Dit betekent dat wij als professionals in de kinderopvang de relatie kind en natuur erg belangrijk vinden en actief stimuleren.

Algemene Voorwaarden

Onze algemene voorwaarden vindt u hier.

Nieuwsgierig?

Maak kennis met ons pedagogisch beleid