Communicatie met ouders | The Kids Company Nieuws voor ouders

Nieuwspagina

Paasviering

Op vrijdag 19 april 2019 vieren wij Pasen! De Paashaas komt op bezoek en onze kinderen mogen eitjes zoeken in de tuin!

April/Mei vakantie programma BSO

Tijdens de april/meivakantie van 29 april tot en met 3 mei 2019 heeft de BSO weer een aantrekkelijk en uitdagend vakantieprogramma samengesteld. Voor meer info en aanmelden kunt u bij de BSO terecht!

Kinderopvangtoeslag 2019

Goed nieuws! Ook in 2019 wordt extra geïnvesteerd in kinderopvang, waardoor de kinderopvangtoeslag omhoog gaat en kinderopvang voor werkende ouders extra aantrekkelijk wordt! Wist u dat ook bij 2e en volgend kind de teruggave aanzienlijk meer is dan bij het 1e kind? Zie ook www.toeslagen.nl

Bijzondere dagen 2019

The Kids Company is geopend van maandag t/m vrijdag van 07.00 – 19.00 uur gedurende 52 weken per jaar. In 2019 zijn wij tijdens de feestdagen gesloten op 1 januari, 22 april, 30 mei, 10 juni, 25 en 26 december.

Gezonde Voeding

Als eerste kinderopvang in Brabant hebben wij ons OKÉ vignet voor “Gezonde Voeding” behaald! Dit houdt in dat wij verse producten, zoals vers brood, verse groente en vers fruit aanbieden en de kinderen (fruit)water en thee krijgen aangeboden. Ook is ons tussendoor- en traktatiebeleid gezond en niet suikerhoudend.

Groene Kinderopvang

Sinds een aantal jaren zijn wij de trotse bezitter van het certificaat Groene Kinderopvang! Dit betekent dat wij als professionals in de kinderopvang de relatie kind en natuur erg belangrijk vinden en actief stimuleren.

HKZ ISO-9001

Sinds 2007 zijn wij een HKZ ISO-9001 kwaliteitsgecertificeerde kinderopvang. We hebben ons voorbereid op de nieuwe norm van het internationale ISO-9001 kwaliteitsmerk welke in 2018 is ingevoerd!

Algemene Voorwaarden

Onze algemene voorwaarden vindt u hier.

Nieuwsgierig?

Maak kennis met ons pedagogisch beleid