• en
Communicatie met ouders | The Kids Company Nieuws voor ouders

Nieuwspagina

Week van de Pedagogiek

In de week van 23 tot en met 27 september 2019 vindt op onze vestigingen onze jaarlijkse Week van de Pedagogiek plaats! Het thema dit jaar is ‘Positief Opvoeden’.

Kinderboekenweek

In de week van 2 tot en met 11 oktober 2019 is het Kinderboekenweek, met als thema “Reis mee!”. Wij zullen in deze periode extra aandacht besteden aan het (voor)lezen met de kinderen.

Herfstvakantie

Tijdens de herfstvakantie, van 14 tot en met 18 oktober 2019, heeft de buitenschoolse kinderopvang weer een aantrekkelijk en uitdagend vakantieprogramma samengesteld. Voor meer info en aanmelden kunt u bij de BSO terecht!

The Kids Company Jeugdloop

Op zaterdag 7 september vond “The Kids Company Jeugdloop” plaats voor kinderen tot en met 12 jaar, als onderdeel van de jaarlijkse Ronde van Waalre. The Kids Company draagt een warm hart toe aan organisaties en verenigingen die sport en bewegen voor jonge kinderen stimuleren!

Kinderopvangtoeslag 2019

Goed nieuws! Ook in 2019 wordt extra geïnvesteerd in kinderopvang, waardoor de kinderopvangtoeslag omhoog gaat en kinderopvang voor werkende ouders extra aantrekkelijk wordt! Wist u dat ook bij 2e en volgend kind de teruggave aanzienlijk meer is dan bij het 1e kind? Zie ook www.toeslagen.nl

Bijzondere dagen 2019

The Kids Company is geopend van maandag t/m vrijdag van 07.00 – 19.00 uur gedurende 52 weken per jaar. In 2019 zijn wij tijdens de feestdagen gesloten op 1 januari, 22 april, 30 mei, 10 juni, 25 en 26 december.

Gezonde Voeding

Als eerste kinderopvang in Brabant hebben wij ons OKÉ vignet voor “Gezonde Voeding” behaald! Dit houdt in dat wij verse producten, zoals vers brood, verse groente en vers fruit aanbieden en de kinderen (fruit)water en thee krijgen aangeboden. Ook is ons tussendoor- en traktatiebeleid gezond en niet suikerhoudend.

Groene Kinderopvang

Sinds een aantal jaren zijn wij de trotse bezitter van het certificaat Groene Kinderopvang! Dit betekent dat wij als professionals in de kinderopvang de relatie kind en natuur erg belangrijk vinden en actief stimuleren.

Algemene Voorwaarden

Onze algemene voorwaarden vindt u hier.

Nieuwsgierig?

Maak kennis met ons pedagogisch beleid