DSC_0815 DSC_0815 DSC_0815

Visie & Missie

Visie

Binnen de visie van The Kids Company staat uw kind centraal. Kinderopvang draagt bij aan de ontwikkeling van uw kind. Als professional zijn wij van mening dat ouders niet kritisch genoeg kunnen zijn als het gaat om de opvang van hun kind. In de eerste vier levensjaren van een kind wordt het fundament voor de persoonlijkheid gelegd. Het gaat erom dat u zeker weet dat uw kind veilig en in goede handen is, dat er uitgebreid aandacht besteed wordt aan zijn of haar ontwikkeling en dat uw kind gelukkig is! Ons kinderdagverblijf biedt dit allemaal.

Missie

Onze missie is het aanbieden van kwalitatief hoogwaardige kinderopvang waarin het aanbieden van activiteiten en het spelenderwijs stimuleren van de algehele ontwikkeling van uw baby, dreumes, peuter of schoolgaande kind centraal staat. Met onze professionals, onze aanpak en onze expertise slagen wij daar in!

Groen en gezond

Onze kwaliteit willen wij waarborgen en onze ambities waarmaken. Veel buiten zijn, gezonde voeding en bewegen vinden wij belangrijk voor een gezonde ontwikkeling van uw kind. Jaarlijks evalueren wij onze gestelde doelen en aandachtspunten.

Nieuwsgierig?

Maak kennis met ons pedagogisch beleid