• en
Kind centraal |The Kids Company Kind centraal | The Kids Company Peuteropvang

Visie & Missie

Visie

Binnen de visie van The Kids Company staat uw kind centraal. Kinderopvang draagt bij aan de ontwikkeling van uw kind. The Kids Company is van mening dat ouders niet kritisch genoeg kunnen zijn als het gaat om de opvang van hun kind. In de eerste vier levensjaren van een kind wordt het fundament voor de persoonlijkheid gelegd. Het gaat erom dat u zeker weet dat uw kind veilig en in goede handen is, dat er uitgebreid aandacht besteed wordt aan zijn of haar ontwikkeling en dat uw kind gelukkig is! Onze kinderdagverblijven bieden dit allemaal.

Missie

Onze missie is het aanbieden van kwalitatief hoogwaardige kinderopvang waarin het aanbieden van activiteiten en het spelenderwijs stimuleren van de algehele ontwikkeling van uw baby, dreumes, peuter of BSO kind centraal staat. Met onze mensen, onze aanpak en onze expertise slagen wij daar in!

Managementteam

Onze kwaliteit willen wij waarborgen en onze ambities waarmaken. Ons managementteam bestaat uit de Algemeen Directeur, Office Manager, Manager Personeel en Manager Beleid en Kwaliteit. Samen met de  leidinggevenden op de vestigingen worden jaarlijkse doelen en aandachtspunten bepaald.

Nieuwsgierig?

Maak kennis met ons pedagogisch beleid