IMG_0118 IMG_0118 IMG_0118

Onze locatie

De locatie van The Kids Company is uniek en met zorg gekozen. Ons kinderdagverblijf is warm en functioneel ingericht, waardoor kinderopvang bij The Kids Company een “Nét zo fijn als thuis!” gevoel geeft. Hierbij is gebruik gemaakt van natuurlijke materialen, rustige kleuren en een gevarieerd aanbod aan ontwikkelingsmateriaal. Uw baby, dreumes, peuter of schoolgaande kind krijgt hierdoor de mogelijkheid om zich optimaal te ontwikkelen in een veilige, vertrouwde en liefdevolle omgeving. 

Over onze locatie

The Kids Company is gevestigd in een monumentale villa op een gunstig gelegen locatie vlakbij Eindhoven, Veldhoven (Meerhoven, Zeelst), Waalre en dichtbij de ring van Eindhoven. Ook gemakkelijk bereikbaar wanneer u werkt bij bijvoorbeeld ASML, Brainport, High Tech Campus, Máxima Medisch Centrum, Philips of VDLIn de nabije omgeving zijn ook diverse basisscholen, de Internationale School, sportaccommodaties en andere faciliteiten aanwezig.

Onze villa beschikt over een grote, parkachtige tuin op een perceel van ca. 4000 m2 en over een eigen parkeerterrein. Op dit lommerrijke perceel kunnen de kinderen naar hartelust o.a. spelen, fietsen, voetballen, hockeyen en ontdekken in onze boomhut. De tuin is tevens voorzien van picknickbanken en zandbakken. De groepen grenzen direct aan, of kijken uit, op de grote, parkachtige tuin met o.a. kippen, konijnen en een eigen moestuin. Voor de allerkleinsten is er een grote buitenbox waar zij rustig en veilig kunnen kruipen, liggen en zitten.

De monumentale villa is zowel van binnen als buiten bijzonder ruim van opzet en fraai gemoderniseerd, met behoud van klassieke elementen, voorzien van alle comfort en een hoog afwerkingsniveau. Een warm welkom bij binnenkomst zorgt ervoor dat de kinderen en hun ouders zich hier direct thuis voelen. Onze villa ademt een open, warme sfeer en is door de vele raampartijen heerlijk licht. 

The Kids Company biedt

  • Een grote, parkachtige tuin op een perceel van ca. 4000m2
  • Gunstig gelegen dichtbij Eindhoven en Waalre in het karakteristieke gedeelte van Veldhoven (Meerhoven, Zeelst).
  • Ruim opgezette groepen
  • De aanwezigheid van kippen, konijnen en een eigen moestuin
  • Vertikale groepen (0-4 jaar); broertjes/zusjes bij elkaar en leereffect
  • Peuterochtenden (3-4 jaar)
  • BSO (4-12 jaar)
  • Gevarieerd aanbod van sport- en buitenactiviteiten
  • Groot eigen parkeerterrein
  • Huiswerkbegeleiding

Ons adres

Blaarthemseweg 41 te Veldhoven
LRK (dagopvang 0-4): 106509433
LRK (bso 4+) : 181424861

Nieuwsgierig?

Maak kennis met ons pedagogisch beleid